ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ

A+ R A-

Αν ψάχνετε για μια διακόσμηση με ουδέτερα χρώματα και μοντέρνο στιλ για το σπίτι σας τότε τι θα λέγατε για μια διακόσμηση με καφέ απόχρωση και μοντέρνα έπιπλα; Η καφέ απόχρωση φαίνεται απλή αλλά κάνει το χώρο σας ποιο ζεστό απ ότι το κλασσικό άσπρο χρώμα.

epipla

Περισσότερα...
Καθημερινά περνάμε το ⅓  της μέρας στο κρεβάτι γι αυτό η επιλογή του κατάλληλου στρώματος είναι πολύ σημαντική. Ακόμα και αν κοιμάστε 7-8 ώρες ένα “κακό στρώμα” μπορεί να προκαλέσει διαταραχές ύπνου, σκελετικούς πόνους  και μόνιμη κούραση.
strwma
Περισσότερα...

Τα έπιπλα πολλαπλών χρήσεων είναι μια νέα τάση στη σχεδίαση του επίπλου. Είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικά γι αυτούς που ζουν στις πόλεις και  ο χώρος που έχουν είναι περιορισμένος Έτσι αντί για ένα συνηθισμένο καναπέ μπορείτε να έχετε ένα καναπέ ο οποίος με μερικές κινήσεις μετατρέπεται σε κρεβατοκάμαρα , ένα μικρό τραπέζι που γίνεται μια μεγάλη τραπεζαρία ή ακόμα και ένα γραφείο που μετατρέπεται σε κρεβάτι. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μερικα από αυτά τα έπιπλα.krebati

Περισσότερα...

 

 

monterno_saloni

Με τον όρο “μινιμαλισμό” εννοούμε την απουσία κάθε περιττού στοιχείου.  Στην διακόσμηση όταν αναφερόμαστε σε μινιμαλιστική διακόσμηση εννοούμε μια διακόσμηση όπου διατηρεί το χώροανοιχτό και καθαρό χρησιμοποιώντας μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για να διακοσμήσουμε το χώρο μας. Αυτό το στιλ διακόσμησης είναι ιδανικό για σπίτια που έχουν περιορισμένο χώρο καθώς ο στόχος είναι να διατηρεί την απλότητα του χώρου και να μειώνει την ακαταστασία.

Περισσότερα...
Διαμέρισμα με μοντέρνα pop art διακόσμηση
Ο Ρώσος σχεδιαστής Dimity Schuka πήρε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα και το μετέτρεψε σε ένα μοναδικό έκθεμα προσθέτοντας πολύχρωμα έπιπλα, φωτεινά χρώματα στους τοίχους και στοιχεία pop art που μας πάνε πίσω στο χρόνο.
saloni1
Περισσότερα...

Σ’ αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πως να φτιάξετε εύκολα και χωρίς μεγάλο κόστος ένα τραπεζάκι καφέ από καφάσια. Η διαδικασία είναι απλή και ο χρόνος που χρειάζεται να αφιερώσετε είναι λίγες ώρες.

Τι θα χρειαστείτε:

Τα υλικά που χρειάζεστε είναι 4 καφάσια , μπογιά ξύλου και μερικές βίδες.

the-pleasant-nuance-decorative-design-simple-wooden-red-wine-crate-coffee-table-made-from-used-box-728x543

Περισσότερα...

Φωτισμός παιδικού δωματίου.

paidiko_dwmatio

Η επιλογή φωτισμού για το παιδικό δωμάτιο είναι πολύ σημαντική καθώς η χρήση κατάλληλου φωτισμού βοηθάει το παιδί να έχει καλή διάθεση και ενέργεια κατα τη διάρκεια της ημέρας. Ο φωτισμός του δωματίου εξαρτάται από την ηλικία των παιδιών καθώς οι δραστηριότητες του παιδιού διαφέρουν ανάλογα με την ηλικία. Για τα παιδιά βρεφικής ηλικίας ο φωτισμός δεν πρέπει να είναι έντονος, καθώς τα δυνατά φώτα μπορεί να του προκαλέσουν εκνευρισμό, επίσης απαραίτητη είναι η ύπαρξη κατάλληλου φωτισμού που σας επιτρέπει να ελέγξετε το μωρό κατά τη διάρκεια της νύχτας χωρίς να το ξυπνήσετε. Για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας ο φωτισμός πρέπει να πλησιάζει το φυσικό φως της ημέρας. Το φυσικό φως της ημέρας δεν κουράζει τα παιδιά ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μια ευχάριστη διάθεση στο δωμάτιο που βοηθάει τα παιδιά να πραγματοποιούν δημιουργικές δραστηριότητες  Για το γραφείο του παιδιού απαραίτητο είναι ένα κατάλληλο πορτατίφ που να διαχέει το φως σε όλο το γραφείο χωρίς να δημιουργούνται σκιές εκεί που διαβάζει το παιδί.

Περισσότερα...

_

Τα υφάσματα, οι επενδύσεις τοίχων και τα έπιπλα μπορούν να μετατρέψουν ένα δωμάτιο, αλλά ένας από τους πιο φθηνούς και αποτελεσματικούς τρόπους για να φρεσκάρετε ένα δωμάτιο είναι μέσω φωτισμού. Η σωστή διάταξη σε στρώματα του φωτός μπορεί να ενισχύσει το χρώμα και την ατμόσφαιρα του χώρου σας.

Περισσότερα...

επιπλα

Όταν αποφασίζετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας η επιλογή χρώματος βαφής αποτελεί μια πρόκληση. Εξαιτίας των πολλών επιλογών που έχετε σε χρώματα και βαφή η διαδικασία για να βρείτε το κατάλληλο χρώμα μπορεί να σας δυσκολέψει στο να κάνετε την κατάλληλη επιλογή. Οι προτάσεις μας θα σας βοηθήσουν για να κάνετε τη σωστή επιλογή

Περισσότερα...

Μια από τις πιο συναρπαστικές και διασκεδαστικές διαδικασίες τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας είναι η διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Αυτό που πρέπει να έχουμε πάντα κατά νου όταν διακοσμούμε ένα παιδικό δωμάτιο είναι να συμφωνεί ο διάκοσμος με την ηλικία του παιδιού μας. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως θα πρέπει να διακοσμούμε τα δωμάτια τους κάθε ένα ή δυο χρόνια. Σημαίνει όμως, πως πρέπει να δημιουργήσουμε ένα δωμάτιο το οποίο θα αντικατοπτρίζει την ηλικία του παιδιού σας και η διακόσμηση του δωματίου του θα εξελίσσεται παράλληλα με εκείνο.

Ακολουθούν κάποιες ιδέες για το πώς μπορεί να γίνει η διακόσμηση του παιδικού δωματίου πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.

Περισσότερα...
http://www.epiplo-dovletoglou.gr/images/com_sobi2/clients/311_img.jpgΤο σπίτι αντανακλά την προσωπικότητα των ιδιοκτητών του. Οι επιλογές που κάνουμε σε ότι αφορά τη διακόσμηση και διαρρύθμισή του λένε πολλά για το προσωπικό μας γούστο, τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής μας. Όσο, όμως, κι αν ξέρουμε τι μας αρέσει και τι όχι, και πώς θέλουμε να είναι διαμορφωμένος ο χώρος στον οποίο περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας, υπάρχουν κάποιες «παγίδες» στις οποίες σχεδόν όλοι πέφτουμε όταν φτιάχνουμε από την αρχή ή ανακαινίζουμε το σπίτι μας. Διαφορετικά, η διακόσμηση εσωτερικών χώρων δε θα αποτελούσε αντικείμενο σπουδών, ούτε επαγγελματικό κλάδο.
Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 2

Διεύθυνση: 13 χλμ. Θεσσαλονίκης - Χαλκιδώνας (μετά τη γέφυρα της Σιδενόρ) - Τηλέφωνο: 2310722800

orario-dovletoglou